Fly kolliderer med ræv

I morges skete der et usædvanligt uheld i Bromma Lufthavn, da en flyvemaskine kørte ind i en ræv på landingsbanen. Uheldet førte til en hurtig reaktion fra redningstjenesten, som straks sendte flere ambulancer til stedet.

Ifølge Fredrik Hilmersson, ledningsoperatør hos Stockholms brandforsvar, har flyvemaskinen nu løftet sig fra jorden og cirkulerer i luften over lufthavnen.

“Flyvemaskinen har lettet og cirkulerer nu over os. Vi ved ikke mere om situationen lige nu, men vi har mange enheder på stedet. Hvor mange, kan jeg ikke sige noget om (red. oversat),” udtaler han til Aftonbladet.

Redningstjenesten oplyser, at flyet er blevet sendt til Arlanda Lufthavn til en grundig kontrol.

Senere bekræfter Ellen Laurin, fungerende pressechef hos Swedavia, at “et lille passagerfly landede i Arlanda omkring kl. 8:30, og alt er forløbet godt (red. oversat)”

Det viser sig altså, at vilde dyr kan udgøre en sikkerhedsrisiko i lufthavnen.

Lufthavnens ledelse vil sandsynligvis se nærmere på, hvordan man kan forhindre lignende situationer i fremtiden.

Presse-fotos.dk er for nuværende ikke yderligere bekendt med omstændighederne omkring ulykken, men vi opdaterer historien, såfremt nye oplysninger fremkommer.

Der er sket en grusom stigning i mængden af børneporne. Nu kommer nye lovforslag, som går imod de ækle forbrydelser, som Peter Hummelgaard udtrykker det. Læs historien her.

Arkivfoto.