El Clásico i Madrid: En dramatisk fodboldfest i vente

Politi massivt til stede ved fodboldmængden.

Madrid pulserer af spænding lige nu, når El Clásico nærmer sig – en legendarisk duel mellem Real Madrid og FC Barcelona, der får hele byen til at vibrere.

Gaderne er fyldt med entusiastiske fans iført deres holds farver, der synger og danser i en euforisk blanding af håb og nervøsitet.

Men under den festlige facade er der også en alvorlig stemning. Politiet er massivt til stede for at sikre, at fejringen forløber uden problemer. Både patruljebiler og betjente er synlige i gaderne.

Med denne store polititilstedeværelse er Madrid klar til en aften, hvor hver tackling og hvert mål vil udløse bølger af jubel eller skuffelse.

I aften vil Madrid altså helt sikkert være én stor fest, hvor El Clásico ikke bare er en kamp, men som sædvanligt en episk fortælling om rivalisering, stolthed og uforglemmelige minder – alt imens politiet holder øje med, at festlighederne forløber i god ro.

Kampen starter klokken 21 dansk tid.

Lige nu er en stor politiaktion i gang et andet sted i Danmark. Den startede med en vild biljagt over Øresundsbroen. Læs den historie her.

Se billeder fra byen i dag her: