Ejeren af lottogevinst på 7 millioner søges

Mange danskere går med drømmen om en dag at vinde i lotto. Tanken om at leve i sus og dus, og bruge de kolde vintermåneder nede i syden.

Lige nu kan det være, at drømmen ikke er så langt væk.

Danske Spil efterlyser en lottovinder, der har været så heldig at vinde 7 millioner i lotto. Personen ved det bare ikke endnu.

Onsdag aften kunne Danske Spil præsentere trækningen af Vikinglotto og Joker.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Udfaldet af onsdagens lottotrækning har sikret, at en enkelt person kan gå på weekend lige om lidt – med et lidt bredere smil end vanligt.

Personen kan se frem til at få 7.208.832 skattefri kroner ind på kontoen. Personen må sidde og knibe sig lidt i armen, his gevinsten fra lotto bliver opdaget.

Danske spil savner at høre fra dig

Danske spil skriver at de endnu ikke har været i kontakt med den heldigve vinder.

Så sidder du lige nu i Aarhus, og ved at du spiller lotto, så er det nok en rigtig god ide at få tjeket din spillekonto.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den heldige lottovinder har spillet med via sit PLUS-abonnement, hvor man automatisk spiller med i et eller flere af Danske Spils lotterier.

Vedkommende ramte plet på aftenens syv magiske vindertal i tillægsspillet Joker.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til aftenens heldige vinder fra Aarhus. Vi synes, det er en kæmpe fest hver gang, en dansker vinder i vores lotterier – også selv om det sker hver evig eneste uge. Vores millionærrådgivere sidder klar til at tage hånd om alle de danskere, der vinder større gevinster hos os, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag blandt andet Vikinglotto og Joker.

Førstepræmiepuljen i Viking lotto blev ikke vundet onsdag aften, og puljen stiger derfor til heftige 158 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke talt med den heldige vinder af Jokeren, men ønsker et kæmpestort tillykke.

Jokertal, onsdag d. 28/8:

1, 7, 3, 2, 5, 4, 4

Viking lotto vindertal, onsdag d. 28/8:

7, 12, 17, 25, 28, 39

Viking lotto vikingtal, onsdag d. 28/8:

2

I samme uge er en anden heldig vinder også blevet efterlyst. Her ligger der 24 millioner kroner og venter.