Drenge brækker flere knogler på tilfældig kvinde

En tilfældig kvinde har brækket flere knogler i forbindelse med et overfald, som to drenge udsatte hende for

En 62-årig kvinde har været udsat for en meget ubehagelig oplevelse, efter hun var nede ved vandet og besøge det sted, hvor hendes mands aske er blevet spredt ud.

Episoden skete fredag aften ved 22-tiden, da kvinden kom cyklende langs cykelstien på Kragholmen lige foran MARTEC i Frederikshavn.

Pludselig kom to drenge på knallerter ræsende afsted, og de ville ikke lade kvinden cykle alene i ro og mag.

“De forsøger først at røve hendes taske fra hende, men det lykkes ikke, hvorfor de skubber hende af cyklen,” fortæller Thomas Ottesen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, til TV 2 Nord.

I forbindelse med styrtet brækkede den 62-årig kvinde ifølge Nordjyllands Politi flere knogler og fik samtidig nogle knubs.

Derfor betragter politiet sagen som en grov forbrydelse, lyder det fra vagtchef Thomas Ottesen.

Nordjyllands Politi er i gang med at efterforske volden og røveriforsøget, og derfor hører politiet meget gerne fra vidner, som kan have set noget.

De eneste oplysninger, som politiet har offentliggjort om de to gerningsmænd, er, at de kom kørende på sorte knallerter, i sort tøj, sorte hjelme og på omkring 16 til 17 år.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Det var et noget chokerende syn, som tilfældige Zoo-gæster lørdag blev udsat for, da de gik omkring løveburet i København. Chok i Københavns Zoo: Lå pludselig i løveburet

Illustrationsfoto