Drab på Nørrebro: Politiet leder efter denne mand

Torsdag eftermiddag er politiet og redningsmandskabet massivt til stede på Nørrebro, hvor en mand er blevet dræbt af skud. En kvinde er også blevet skudt, men er ikke i livsfare. Nu søger politiet hjælp i offentligheden.

Der er tale om en 43-årig mand og en 42-årig kvinde, som er blevet ofre for skudepisoden. Det fortæller Københavns Politi på et pressemøde torsdag aften.

Betjentene har patruljeret området omkring Hans Tavsens Gade og flere veje og stier er blevet spærret af. Der er også blevet stemt dørklokker for at tale med beboerne og hører, om de eventuelt kan lede efterforskning i retningen af anholdelse af gerningsmanden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lasse Michelsen, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, fortæller til offentligheden, at politiet endnu ikke har foretaget nogen anholdelser i sagen, men man formoder, at der er tale om en enkelt person, som har stået bag drabet på den 43-årige mand.

Politiet har ikke mange oplysninger om den formodede gerningsmand, men opfordrer alligevel alle til at ringe 114, hvis man har brugbar viden.

Et vidne har fortalt, at en mand er set flygte fra stedet på cykel. Manden er cyklet gennem Blågårds Skole, som er under renovering, fortæller vidnet.

Den formodede gerningsmand beskrives som mørk i huden og iklædt mørkt tøj. Han er cyklet i retning af Griffenfeldsgade, lyder det fra Københavns Politi.

Vicepolitiinspektør Lasse Michelsen opfordrer borgere til at ringe 114, hvis man kan hjælpe politiet.