Derfor blev mand kørt ihjel i telt på Roskilde Festival

Der er nu nye oplysninger i sagen, hvor en 52-årig mand blev kørt over af en traktor under oprydningen på Roskilde Festival og senere afgik ved døden

En tidligere hjemløs fortæller nu angiveligt, hvordan det endte fatalt for en 52-årig polsk mand, da han i torsdags blev kørt over af en traktor under oprydningen af Roskilde Festival.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det var her, at ulykken skete

Ifølge den tidligere hjemløse Natalia, der kender flere af de opryddere, der gik sammen med den 52-årige op til ulykken, tog den nu afdøde mand en lur i et sammenklappet telt, da han blev påkørt.

Det oplyser Natalia til Sjællandske Medier. Hun ønsker ikke sit efternavn frem, men mediet er bekendt med hendes identitet.

Natalia fortæller, at den 52-årige mand havde gået og skåret telte op og sikret, at ingen lå i dem.

Hun har været i kontakt med flere af de personer, som arbejdede sammen med manden, og de fortæller, at han 20 minutter inden ulykken var træt og beruset af at drikke spiritussjatter fundet på festivalpladsen.

Derfor havde han tilsyneladende lagt sig til at få en lur i et sammenklappet telt, som han selv havde været med til at skære ned.

“Traktorføreren skal i hvert fald ikke have dårlig samvittighed,” siger Natalia til Sjællandske Nyheder.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser samtidig ifølge mediet, at efterforskningen peger i retning af, at den 52-årig mand fungerede som hjemløs oprydder, men at han ikke var direkte ansat at festivalen – men stedet af en organisation, der hjælper festivalen med at rydde op.

En mand er afgået ved døden efter en alvorligt hændelse på en landevej. Billeder fra stedet viser den voldsomhed, der har ført op til, at manden har mistet livet.

Politiets indsatsledervogne kunne blandt andet ses på Dyrskuepladsen i Roskilde.