Farlig kriminel på fri fod: Denne mand SKAL fanges

Obs. Tidligere offentliggjorde Københavns Vestegns Politi et forkert billede af den 28-årige efterlyste mand. Derfor var det oprindelige billede i artiklen ikke manden. Politiet har nu udsendt det korrekte foto af den 28-årige

Københavns Vestegns Politi er på jagt efter en 28-årig mand, der mistænkes for at have deltaget i en grov forbrydelse på en adresse på Vestegnen

28-årige Kevin Wegeland efterlyses torsdag formiddag offentligt med navn og billede af Københavns Vestegns Politi i en alvorlig sag, der er fundet sted den 16. marts 2024 på en adresse i Rødovre.

Her kidnappede flere gerningsmænd en ung mand og kørte ham til adressen i Rødovre, hvor de udsatte ham for grov vold over en lang periode.

Kidnapningen udløste en omfattende eftersøgningsaktion af den unge mand, der foregik i tæt samarbejde med enheder fra PET og andre politikredse, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Aktionen førte til, at politiet dagen efter – den 17. marts – fandt den unge mand i live men alvorligt kvæstet.

Samme dag kunne politiet skride til anholdelse af seks personer, hvoraf tre mænd på 29, 31 og 35 år efterfølgende blev varetægtsfængslet.

(Artiklen fortsætter under billeder)

28-årige Kevin Wegeland

Københavns Vestegns Politi har endnu ikke kunne finde frem til Kevin Wegeland, og derfor bliver hans navn og billede nu sendt ud i offentligheden.

”Kevin Wegeland ved, at han er eftersøgt, og jeg vil opfordre ham til selv at henvende sig. Som borger må man meget gerne kontakte politiet, hvis man ser ham eller ved, hvor han opholder sig,” siger politikommissær Brian Hansen, Københavns Vestegns Politi.

Politikredsen mener, at den 28-årige mand gemmer sig et sted på Sjælland – måske i Hovedstadsområdet.

Kevin Wegeland beskrives som 187 centimeter høj, almindelig af bygning, har lys/hvid hudfarve, mørkt hår, brune øjne og muligt fuldskæg.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Vestegns Politi direkte på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi på telefon 114 døgnet rundt. 

En større udrykning er torsdag formiddag rykket ud til Vestas, hvor der er sket en tragisk ulykke. Senere oplysninger lyder på, at en mand har mistet livet i ulykken på fabrikken.