Denne forbryder skal stoppes omgående

Endnu en forbryder bliver nu eftersøgt af politiet med billeder. Syd- og Sønderjyllands Politi har netop delt et billede, af den formodede gerningsmand.

Politiet offentliggør nu billederne af den formodede gerningsmand.

Offentliggørelsen af billederne sker med henblik på, at borgerne kan hjælpe med at identificere personen.

Flere og flere sager fylder forsiderne med personer der bliver eftersøgt for de her forbrydelser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den formodede gerningsmand er efterlyst i tre sager, hvor han på groveste vis snyder ældre medborgere i det østlige Esbjerg.

Det er i form af kontaktbedrageri, at manden bestjæler de ældre mennesker.

Ældre borgere blev onsdag og torsdag i denne uge kontaktet på deres fastnettelefon af en mand, der udgav sig for at være fra Danske Bank.

I forlængelse af samtalen ankom en person til deres adresser under påskud af, at deres dankort enten var udløbet eller at deres dankort havde været anvendt til kriminalitet.

I den forbindelse blev de tre borgere bedt om at udlevere kontanter, kreditkort og tilhørende pinkode.

Det er nærmest tragikomisk, hvordan de bruger kriminalitet som undskyldningen for at ringe på og så selv frarøve de ældre medborgere.

”Vi har overvågningsbilleder af en mistænkt både fra hans ankomst til en af adresserne og fra hævning på de forurettedes kreditkort. Jeg håber, at nogen kan genkende den mistænkte person og kontakter politiet, så vi kan få stoppet gerningsmanden,” udtaler politikommissær Morten Alslev.

Har du oplysninger i sagen eller genkender personen, så ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.