Bomberyddere rykker ud til boligkvarter

Politiet, ambulancereddere, beredskabet og bomberyddere er rykket ud til et boligkvarter. Der er blevet fundet en mistænkelig genstand i området og aktionen har stået på i mange timer.

Klokken 15.43 fik politiet anmeldelse om en mistænkelig flaske, som står midt i boligkvarteret.

Derfor rykkede mandskabet ud, da beboerne i området var bekymret for, hvad der var i flasken.

Det fortæller Anders Bøje Hansen ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Anmeldelsen kommer fra nogle beboere i ejendommen, som tror, der måske kan være en eller anden form for syre i flasken. Det er vi ved at afklare, og vi er ved at finde ud af, hvem der har sat den der. I første omgang vil vi bare sikre, at der ikke sker nogen noget”, siger vagtchefen til mediet.

 Alle beboere i boligkvarteret på Vilhelm Ehlers Allé og Indre Ringvej i Viborg er blevet bedt om at gå indenfor, mens mandskabet er i gang med at undersøge flasken, som kan indeholde sprængfarlig materiale.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mandskabet har arbejdet på stedet i flere timer og har omkring klokken 20.15 uskadeliggjort flasken.

Det er dog uvist, hvad flasken indeholder, men der kan gå lang tid, før politiet kan komme med endeligt svar på, hvad der har været i flasken.

“Vi har en eller anden idé om, at det måske ikke er så sprængfarligt, som vi kunne frygte. Men nu skal vi lige have sikret flasken. Det er ikke sikkert, vi finder ud af i dag, hvad det er, da den måske skal sendes til yderligere undersøgelse”, siger Anders Bøje Hansen.

Samme dag er det kommet frem, at en 27-årig mand opbevarede hjemmelavede bomber og våben på en privat grund.