Bombe: Topnavn i Brøndby IF stopper med øjeblikkelig virkning

Brøndby ophæver samarbejdet med et topnavn i klubben med øjeblikkelig virkning

Carsten V. Jensen stopper som fodbolddirektør i Brøndby efter gensidig aftale.

Scott McLachlan, der er Brøndbys næstformand, overtager rollen midlertidigt. Det skriver Brøndby tirsdag i en fondsbørsmeddelelse.

– Brøndby IF kan oplyse, at Carsten V. Jensen stopper som fodbolddirektør efter gensidig aftale og er fritstillet fra dags dato.

– Bestyrelsen har nu igangsat processen med at ansætte Brøndby IF’s nye fodbolddirektør, og i mellemtiden vil rollen som fodbolddirektør blive varetaget af næstformand Scott McLachlan, oplyser Brøndby.

Carsten V. Jensen har været ansat i Brøndby som fodbolddirektør siden sommeren 2019, så det blev til godt fem år på posten.

Tiden i Brøndby har budt på op- og nedture for Carsten V. Jensen.

Han var i 2021 med til at hente det danske mesterskab, som klubben ikke havde vundet i 16 år. Det er så også det eneste mesterskab i perioden.

Carsten V. Jensen har i flere sæsoner stået på mål for en del kritik i sommerens transfervinduer, hvor Brøndby ofte har handlet sent ind for at forstærke truppen.

Brøndby har i de seneste tre sæsoner ikke levet op til ambitionerne om at kvalificere sig til efterårets kampe i de europæiske klubturneringer.

I denne sæson tabte Brøndby samlet 3-4 til polske Legia Warszawa efter en skuffende indsats på hjemmebane i kvalifikationen i Conference League.

Brøndby smed hjemme en føring på 2-1 i slutfasen og endte med at tabe 2-3. Ude spillede Brøndby 1-1 mod polakkerne, og så var det slut med Europa for denne sæson.

Tidligere i karrieren har Carsten V. Jensen været ansat som sportschef i FC Nordsjælland og sportsdirektør i FC København.

Som aktiv spiller var Carsten V. Jensen forbi Næstved, Herfølge, B 1903, Brøndby og FC København. Han vandt det danske mesterskab to gange med Brøndby og blev pokalmester med FCK.

Brøndby vandt den seneste kamp i Superligaen med en 2-0-gevinst hjemme over FC Midtjylland.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her