Bilist torpederer elskab: Vej afspærret i begge retninger

En bilist har mistet herredømmet over sit køretøj og har påkørt et elskab. Det har sendt en større udrykning afsted

Midt- og Vestsjællands Politi har torsdag klokken 15.16 modtaget en anmeldelse om et solouheld, hvor en personbil er kørt i grøften på Syv Holmevej i Viby Sjælland syd for Roskilde og i den forbindelse har torpederet et elskab, som nu gnister.

Det bekræfter vagtchefen ved politikredsen Henrik Olesen over for Presse-fotos.dk.

“Anmeldelsen kommer ind som fastklemte, men da vi kommer derud, kan vi konstatere, at ingen personer sidder fast i køretøjet,” siger vagtchefen og tilføjer:

“Det er ikke alvorligt, men en bil har påkørt et elskab og nogle ledninger, og det skal vi nu have styr på.”

Ifølge den indledende anmeldelse har bilisten under uheldet mistet herredømmet over sit køretøj og skredet ud i grøften, hvor bilen nu holder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her holder den forulykkede bil

Midt- og Vestsjællands Politi er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med, hvordan uheldet er sket, men politikredsen er i gang med at afhøre bilisten for at blive klogere på de nærmere omstændigheder.

Der er ikke sket alvorlig personskade.

I forbindelse med politiets og redningsmandskabets arbejde på uheldsstedet er Syv Holmevej blevet afspærret i begge retninger.

Det er i skrivende stund ikke nogen tidshorisont for genåbning af vejen.

Presse-fotos.dks udsendte er til stede omkring en rideskole, hvor politiet lige nu graver i baghaven. Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger sker aktionen i forbindelse med et drab, som er begået. Redaktionen har været i kontakt med politikredsen.