Bibliotekshaven Live: Sensommerens kulturoase i København

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Bibliotekshaven Live vender atter tilbage, og igen i år indtager musikere, digtere, skuespillere og talere scenen i Københavns smukkeste have.

Bibliotekshaven Live vender tilbage, og indenfor den nærmeste fremtid vil en række kunstnere indtage Københavns smukke og hemmelige have.

Musikere, digtere, skuespillere og talere vil tage plads på scenen og invitere dig ind til et poetisk pusterum under åben sensommerhimmel.

Det er ‘Det Kgl. Bibliotek’ som står bag konceptet. ‘Bibliotekshaven Live’ har til formål at skabe en festlige sommerscene, som både det yngre og ældre publikum kan tilgå.

Arrangementet er således gratis, og det foregår over fire sensommertordage i august og september måned.

I de historiske rammer mellem Christiansborg Slot og den smukke gamle biblioteksbygning, vil du både møde talentfulde og etablerede kunstnere med tankevækkende optrædener.

Hen over arrangementerne vil der også være kolde forfriskninger til rådighed, og baren vil tilmed være åben.

Du kan læse mere om arrangementerne her.

‘Bibliotekshaven Live’ finder sted over fire sensommertordage i august og september måned. Der bliver taget hul på den første udgave torsdag den 22. august klokken 17.

Læs også: Snart åbner ‘Statens Museum for Kunst’ dørene for en ny udstilling. Den tager udgangspunkt i nordiske kvindelige kunstnere.