Betjente med automatvåben stormer station

Dramatiske scener har udspillet sig ved en togstation, hvor politiet så sig nødsaget til at trække automatvåben under en anholdelse

Midt- og Vestsjællands Politi rykkede onsdag aften resolut ud til Jyderup Station, hvor et køretøj blev omringet af betjente med automatvåben.

Det fortæller Presse-fotos.dks udsendte, der fangede optrinnet på video.

“Der er blandt andet reaktionspatruljer og mindst fire hundepatruljer herude. Manden er blevet anholdt og ført væk i en DNA-dragt. Hundene går nu og afsøger et lejlighedskompleks tæt ved en bank,” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Kommunikationschef ved Midt- og Vestsjællands Politi Thomas Kristensen bekræfter torsdag formiddag over for Presse-fotos.dk, at politiet onsdag aften har anholdt en mand på Jyderup Station.

Det sker efter et alarmopkald fra en kvinde, siger han.

“Vi kan bekræfte, at vi i går (onsdag red.) fik en anmeldelse om, at en kvinde havde fået trusler på livet. Truslerne er muligvis sket med pistol, og vi får kontakt til den mistænkte gerningsmand ved stationen,” lyder det fra Thomas Kristensen.

“Fordi vi får en anmeldelse om en pistol, foretager vi anholdelsen med den fornødne sikkerhed – og der er derfor, det ser ud, som det gør,” tilføjer kommunikationschefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses den anholdte mand

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den anholdte mand i løbet af torsdag vil blive fremstillet i et grundslovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

“Sigtelsen mod manden ligger endnu ikke klar, men der er tale om en truselssag,” siger Thomas Kristensen.

Politiet har torsdag formiddag endnu ikke lykkedes med at finde den eventuelle pistol.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den anholdte mand er 23 år og er fra Holbæk – politiet har ikke informationer om kvindens alder, men at de to er et kærestepar.

Kvinden er ikke umiddelbart kommet fysisk til skade.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En motorcyklist har fejlbedømt kurven i et sving og er endt med at blive fløjet til hospitalet i en lægehelikopter efter en voldsom soloulykke. Herfra lyder beskeden, at motorcyklisten er alvorligt kvæstet.