Anerkendt dansk band holder pause

Illustrationsfoto: Et dansk band holder pause.
Illustrationsfoto.

Det hårdtslående danske band har høstet et utal af roser og anerkendelse siden deres debutalbum i 2020. Nu holder de en pause.

Det danske band er et af dette årtis mest lovende og anerkendte, men nu holder de en pause. Rockbandets frontmand lancerer nemlig en solokarriere.

Det afslører Sebastian Wegener på sin Instagram, hvor han samtidig deler et opslag med et håndskrevet brev.

‘Om lidt kommer jeg til at udgive nogle sange, jeg har arbejdet på det sidste stykke tid. Jeg udgiver sangene i mit eget navn og ikke med Joyce,’ lyder det fra frontmanden.

Rockbandet Joyce udgav deres debutalbum Formskifter i 2020, efterfulgt af deres andet album Elsk mig i 2022. Begge albums høstede stor ros og etablerede dem som et respekteret band.

Blandt andet skrev Soundvenues anmelder i forbindelse med debutalbummet Formskifter: ‘Det et svært at forestille dig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock’.

Band går ikke endegyldigt fra hinanden

Pausen betyder dog ikke, at rockbandet endegyldigt går fra hinanden. Det slår Sebastian Wegener fast.

‘Det betyder ikke, at Joyce er slut og færdigt, men efter 3,5 år, hvor alle vores vildeste drømme blev virkelighed, havde vi alle fire brug for en pause for at puste ud, undersøge og gøre andre vigtige ting i vores liv.’

Det vides endnu ikke, hvad Sebastian Wegener præcist har tænkt dig at udgive. Opslaget melder heller ikke noget om, hvornår sangene bliver udgivet.

Til kulturmediet Soundvenue løfter han dog sløret for sine fremtidsplaner.

‘Det er en håndfuld sange, og jeg er stadig i gang med at finde ud af hvordan og hvorledes, men jeg håber og tror på, at det bliver til et album i sidste ende.’

Samtidig fortæller han også, at den første solosang sandsynligvis udkommer i november måned.

Foreløbigt er det altså slut for Joyce, men Sebastian Wegeners solokarriere er først lige begyndt.

Legendarisk band kommer til Danmark.

ONP.