03. nov. 2023 - 10:34

Anden gang på en uge: To mænd i stationcar forsøgte at bortføre ung kvindeTo mænd i en stationcar forsøgte natten til fredag at bortføre en 18-årig kvinde. Det er anden gang inden for en uge, det sker.

I det nyeste tilfælde forsøgte de to mænd at få kvinden ind i deres bil på Th. Nielsens Gade i Herning kl. 00.50.

Annonce

“Vi tager det meget alvorligt, for vi synes, det er meget utryghedsskabende, at de unge piger ikke kan få lov at gå i fred uden at blive antastet på den måde,” siger Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning til tvmidtvest.dk

Den 18-årige kvinde endte dog ikke i bilen, for det lykkedes hende at vriste sig fri. Det samme gjorde en 22-årig kvinde natten til søndag, hvor det også var to mænd i en stationcar, der var på spil.

Her skete forsøget på bortførelse på H. P. Hansens Vej i Herning.

Politiet mener, at der er stor sandsynlighed for, at det er de samme mænd og den samme Ford stationcar, der har været involveret.

Annonce

Signalementet på de to mænd lyder:

Mellem 25 og 30 år og 180 til 185 centimeter høje, brune i huden og af udenlandsk udseende. Den ene mand har muligvis et fuldskæg. Han var natten til fredag iført sort tøj og en hue. Den anden mand var iført mørkt tøj og en kasket.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER