Alvorlig hændelse på torv: Kvinde i kritisk tilstand

En kvinde er blevet hastet til hospitalet i kritisk tilstand efter at være blevet påkørt. Politiet meddeler, at vidner kan få hjælp efter den voldsomme episode

En 76-årig tysk kvinde er i livsfare, efter hun som fodgænger blev kørt ned af en varevogn ført af en 55-årig mand.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen om påkørslen på Store Torv i det centrale Aarhus onsdag formiddag klokken 10.48, meddeler politikredsen i sin døgnrapport.

‘Kvinden var kommet alvorligt til skade og blev efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet i kritisk tilstand. De pårørende til den tyske kvinde er blevet underrettet om episoden i samarbejde med de tyske myndigheder,’ lyder det i døgnrapporten torsdag.

Østjyllands Politi undersøger nu de nærmere omstændigheder til færdselsuheldet.

Politiet oplyser i forbindelse med sammenstødet, at der har været vidner – men at de kan søge efter hjælp, hvis der er behov.

‘Hvis man som vidne har overværet episoden og måtte have brug for nogen at tale med den om, kan man ringe til Offerrådgivningen og få en gratis og uforpligtende snak,’ lyder det fra Østjyllands Politi.

Offerrådgivningen kan træffes på telefonnummer 116 006, hvor der sidder professionelle rådgivere. Man har mulighed for at være anonym.

I en anden alvorlig sag faldt en ung dreng blødende om efter en dødsflugt fra et busstoppested. Politiet har nu nye oplysninger i sagen og formoder, at den mistænkte gerningsmand stod og ventede på drengen.

Illustrationsfoto