AiaSound leverer stjernespækket festival: Vilde billeder

Humøret var højt til Aia Sound.
Humøret var højt til Aia Sound.

AiaSound 2024 har netop nået sin afslutning, og et stjernespækket mandskab sørgede for dage med dans, sang og kærlighed. Presse-fotos.dk var til stede under festivalen og bringer de bedste billeder fra begivenheden.

Årets AiaSound er officielt bragt til ende. Festivalen, der fungerer som hele Københavns musikfestival, fandt sted i starten af august måned.

Musikfestivalen har for vane at være Københavns livligste festivale med farverige oplevelser og godt humør. Og i år var ingen undtagelse.

Festlighederne strakte sig gennem tre dage, og musikfestivalen sørgede for et brag af et program med mange stjernenavne på plakaten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

‘Benjamin Hav & Familien’ i gang med at give den gas til Københavns livligste musikfestival.

Blandt andet lagde bandet ‘Benjamin Hav & Familien’ og hiphop-gruppen ‘Nik & Jay’ vejen forbi festivalen og stod for underholdningen. Komiker Melvin Kakooza gæstede også festivalen og stod for velkomsttalen.

AiaSound begyndte den 1. august og løb frem til den 3. august. Festivalen fandt sted på Tiøren i København tæt på Amager Strandpark og var omgivet af smuk natur– kun 10 minutter med metro fra Indre By.

Du kan læse mere om festivalen her.

Presse-fotos var til stede under festivalen og bringer de bedste billeder fra begivenheden. Se dem her:

Snart finde Copenhagen Pride Parade sted. Der er linet op til en fest i de københavnske gader, når der bliver taget hul på mangfoldiighedens fest.