05. aug. 2022 - 15:23

70-årig mand død efter vold: Politiet stort set på bar bundEn 70-årig mand fra Ringe på Fyn er død efter voldsomme skader, som Fyns Politi mener, at en eller flere gerningsmænd må have påført ham.

Manden blev fundet i sit hjem i Vesterparken i Ringe af en bekendt. Han var på daværende tidspunkt i live – men ilde tilredt, som Fyns Politi skriver i en pressemeddelelse.

Han blev kørt på sygehuset, og her afgik han torsdag ved døden på grund af de skader, han havde pådraget sig.

“Der er tale om stump vold, som vi er overbeviste om, at andre må have påført manden. Derfor har vi brug for borgernes hjælp til at finde ud af, hvad der er sket. Vi ved ikke, hvor længe den nu afdøde lå tilskadekommen i sit hjem, før han blev fundet onsdag ved middagstid, men vi tror, der kan være gået mellem et og to døgn, fra han blev udsat for volden, til han blev fundet”, siger politikommissær Jack Liedecke til politiets hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Mand onanerede på togstation – men blev filmet af pige

Politiet vil gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget i tidsrummet mandag den 1. august og frem til onsdag middag. Politiet hører også gerne, hvis nogen på anden vis har kendskab til, hvad der er sket.

Til fyens.dk siger Jack Liedecke, at den afdøde mand ikke er kendt af politiet.

“Der er ingen indikationer af, hvilket miljø vi skal arbejde i i øjeblikket. Det er den overordnede efterforskning, vi er i gang med,” siger han.