44-årig dræbt i arbejdsulykke: Fire kollegaer ilede til hjælp

Arkivfoto

En 44-årig mand er afgået ved døden efter en arbejdsulykke på Danish Crowns slagteri i den sønderjyske by Blans. Fire mand forsøgte at hjælpe afdøde umiddelbart efter, ulykken var indtræffet

Tidligt om morgenen tirsdag den 13. juni udspillede en tragisk ulykke sig på slagteriet i Blans.

Her blev en 44-årig mand efterfølgende fløjet til Odense Universitetshospital i kritisk tilstand.

En uge efter i dag tirsdag er manden meldt død.

Det oplyser afdødes far Hans Erik Meter til JydskeVestkysten. Faren fortæller, at hans søn allerede var ‘væk’, da han ankom til universitetshospitalet i Odense.

SE OGSÅ: SKYDERI I KØBENHAVN: ‘DE HAR SKUDT MIN SØN’

Arbejdsulykken på Danish Crowns slagter skete, da den 44-årig mand kom i klemme i en kassevasker, mens han var i gang med at rense den.

Ifølge en rapport, der er blevet lavet om ulykken, forsøgte fire mand at få den afdøde 44-årige ud af kassevaskeren ved at løfte låget på den. Låget lukkede dog med et tryk på 800 kilo, og det var derfor ikke muligt at løfte det.

Den 44-årige mand var allerede på dette tidspunkt livløs.

Man ved ikke, hvor længe han havde været fastklemt, før han blev fundet.

Hos Danish Crown begræder man ulykken.

“Det er dybt, dybt tragisk at en af vores medarbejdere har mistet livet under sit arbejde på slagteriet i Blans. Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den helt præcise årsag og komme helt til bunds i, hvordan den her ulykke kunne ske. Myndighederne er på sagen, og samtidig har vi selv sat et arbejde i gang, både internt, men også sammen med den leverandør, der har leveret maskinen, så vi kan sikre os bedst muligt mod en lignende ulykke i fremtiden,” siger pressechef Jens Hansen til JV.dk.

Anmeldelsen indløb klokken 05.25 tirsdag den 13. juni.