Kvinde alvorlig kvæstet efter knivstik: Ny udvikling i sagen

En 35-årig kvinde kom alvorligt til skade mandag, hvor hun blev stukket med kniv. En mand er anholdt i sagen

En mand er blevet anholdt og fremstilles tirsdag i et grundlovsforhør i forbindelse med et knivstikkeri i Københavns Nordvestkvarter mandag.

Det skriver Københavns Politi på X.

Det fremgår af opslaget ikke, hvad manden er sigtet for.

Knivstikkeriet, der blev anmeldt til politiet mandag formiddag, fandt sted i en lejlighed på Rønnebærvej. Her blev en 35-årig kvinde ramt af flere stik og kom alvorligt til skade.

Klokken 16 var politiet endnu på adressen, og ingen var da anholdt. Men central efterforskningsleder i Københavns Politi Jesper Schroll kunne oplyse, at politiet havde flere mulige gerningsmænd i kikkerten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mange køretøjer fra Københavns Politi er fremme omkring gerningsstedet

Det er tirsdag formiddag uklart, hvilken relation den anholdte mand har til den forurettede, eller hvad der gik forud for knivstikkeriet.

Tirsdag formiddag bliver manden fremstillet i et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet i sagen.

I retsmødet vil anklagemyndigheden kræve dørene lukket, skriver politiet på X.

Når et grundlovsforhør er for lukkede døre, forhindres offentligheden i at høre nærmere om sagens beviser, eller hvad den sigtede eventuelt forklarer.

Sigtelsen læses derimod op for åbne døre, ligesom forsvareren kan fortælle, hvordan den mistænkte forholder sig til sigtelsen.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her