Lars Løkke Rasmussen ansætter særlig rådgiver

Arkivfoto.

Udenrigsministeriet ansætter en ny særlig rådgiver for udenrigsministeren Lars Løkke Rasmussen. Dog kun for en kort periode.

Udenrigsministeriet oplyser onsdag i en pressemeddelelse, at man fra 1. oktober har ansat en midlertidig særlig rådgiver for udenrigsministeren, Lars Løkke Rasmussen.

Den nyansatte Jonas Juul Bisserup Bechfelt, skal arbejde tæt med den anden særlige rådgiver Karen Clement. Her kommer han til at have særligt fokus på det regeringspolitiske.

Det er dog for en kortere periode man har ansat ham. Kontrakten varer nemlig kun til den 31. januar 2025.

Jonas Juul Bisserup Bechfelt er dog ikke helt uvant i den politiske verden. Han har også tidligt været særlig rådgiver for kulturminister Jakob Engel-Schmidt.

”Jonas kender den politiske spilleplade fra begge sider af bordet, og han bevæger sig hjemmevant i det regeringspolitiske arbejde. Jeg glæder mig til at få Jonas’ stærke analyseevner og store indsigt i dansk politik med ombord, så vi kan gennemføre mere af regeringens ambitiøse politik.”

Sådan udtaler udenrigsministeren, Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med ansættelsen.

I Dansk Folkeparti er man uforstående over for statsminister Mette Frederiksens (S) åbenhed over for en international militær involvering i Mellemøsten.