Janni Ree skrotter ældre mænd: ‘Jeg skal have noget ungt kød’

Illustrationsfoto.

Janni og Karsten Ree er fortid, og det er Jannis tilbøjeligheder over for ældre mænd tilsyneladende også. Nu går hun efter ungt kød.

Ældre mænd er fortid for Janni Ree. Det slår forsidefruen fast, efter hun og Karsten Ree endegyldigt er gået fra hinanden.

Den igangværende skilsmisse har trukket overskrifter over hele Danmark, siden de gav offentligheden indblik i deres brud.

Skilsmissen har været bemærkelsesværdig, fordi både Janni og Karsten har været ude med riven og beskyldt hinanden for grove anklager.

Nu har forsidefruen så endnu en gang formået at stjæle mediernes søgelys.

Janni Ree går efter ungt kød

Over for Se og Hør gør forsidefruen det nemlig klart, at ældre mænd er et afsluttet kapitel.

‘Jeg skal have noget ungt kød, jeg vil ikke have en mand, der er ældre end mig,’ understreger hun.

Janni Ree forklarer dog samtidig, at hun ikke har travlt med at kaste sig ud i et nyt forhold. Hun vil tage tingene stille og roligt, da hun først skal komme sig over hele den dramatiske skilsmisse.

Forsidefruen har nemlig brug for at genskabe tilliden til det modsatte køn, efter den tumultariske skilsmisse.

Ifølge Janni Rees udsagn er interessen for hende dog stor. Yngre mænd i hobetal har oversvømmet hende med beskeder.

Faktisk blev Jannis indbakke allerede fyldt med beskeder fra yngre mænd, kort efter bruddet med Karsten Ree blev offentliggjort.

Forsidefruen fortæller tilmed, at hun har været overvældet over de mange tilbud fra de yngre mænd, og at en mand på blot 28 år også har henvendt sig til hende.

Janni og Karsten Ree har dannet par siden 2013 og været ægtefæller siden 2015. Efter 11 års samliv er forholdet mellem den 79-årig milliarder og 54-årige forsidefrue endegyldigt afsluttet.

Forleden kom det også frem, at Karsten ikke kun har smidt forsidefruen for porten.