Veterantræf 2024: Nostalgi og køreglæde i Hirtshals

Her ses en af bilerne til årets veterantræf i Hirtshals.

Udstillere og publikum fik et nostalgisk gensyn med nogle af landets smukkeste retrobiler, da veterantræffet fandt sted under solrig himmel.

Lørdag morgen var begyndelsen på en stor dag for bilentusiater. Det var nemlig her årets veterantræf blev afholdt i den nordjyske fiskeriby, Hirtshals.

Hen over dagen var der repræsentanter fra forsvaret, beredskabet og andre veteranklubber til stede for at sætte gang i og overvære den hyggelige begivenhed.

Veterantræffet 2024 i Hirtshals begyndte klokken 9 om morgenen med ankomsten af køretøjer og servering af kaffe og rundstykker og sluttede klokken 15 om eftermiddagen efter en dag med lækker mad og et nostalgisk gensyn med smukke retrobiler.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses en af bilerne til årets veterantræf i Hirtshals.

Johnny Hansen fra Kandis lagde også vejen forbi veterantræffet og stod for at afholde koncert på pladsen med underholdning og store smil.

Målet med veterantræffet var at lave et hyggeligt træf for både udstillere og publikum. I løbet af dagen var der således gratis kaffe og rundstykker til rådighed, levende musik i baggrunden og mindst 350 udstillede køretøjer og 4.000 publikummer under træffet.

Alle havde mulighed for at udstille deres bil under træffet. Det eneste krav for at deltage var, at køretøjet skulle være over 25 år gammel.

Du kan læse mere om årets veterantræf i Hirtshals samt holde dig opdateret om kommende begivenheder her.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække veterantræffet og bringer et udpluk af de bedste billeder fra det hyggelige arrangement. Se billederne nedenunder:

Copenhagen Historic Grand Prix blev også afholdt for kort tid siden. Se de helt igennem fantastiske billeder af de hurtige biler, der deltog i den storslåede begivenhed.