Prominent dansk band går hver til sit

Det danske band, der består af fire medlemmer, har ellers i en årrække leveret uforglemmelig musik på den hjemlige scene.

Nu er det endegyldigt slut. Efter 10 år på den danske musikscene meddeler bandet, at de er færdige med at lave musik sammen. Det danske band, der går under navnet, Katinka Band har netop offentliggjort deres beslutning om at gå hver til sit.

Det er bare lidt over en måned siden, at det danske band udgav deres seneste album Vi Lader Bare Som Om. Et album, der skulle vise sig at blive deres sidste – sammen.

Bandet oplyser i en pressemeddelelse, at det har været en fælles beslutning og udelukkende en beslutning, som er taget for i respekt for, at bandets medlemmer kan vokse i forskellige musikalske retninger:

‘Det har ikke været en nem beslutning for os, men når man bliver voksne sammen, skal der også være plads til at vokse i forskellige retninger, og den individuelle udvikling vil vi gerne respektere. Vi er alle sammen meget stolte af alt det musik og alle de oplevelser, vi har skabt. Vi er stolte af, at vi har verdens bedste fans, der har tudet og danset og sunget op til os,’ skriver bandet i pressemeddelelsen med reference til Gaffa.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Samtidig takker de dog også deres mange fans for støtten gennem tiden og kvitterer med en sidste turné, inden de endegyldigt trækker stikket.

‘Uden jer var der intet Katinka Band. Vi er alle enige om, at det er til koncerterne, vores sange får liv. I mødet med jer. Derfor vil vi også gerne slutte 10 års Katinka Band cirkus med en Danmarksturné, hvor vi kan opleve magien en sidste gang sammen med hinanden og jer,’ skriver de yderligere i pressemeddelelsen.

Bandet Katinka Band består af forsanger af Katinka Buchwald Bjerregaard, guitarist Simon Ask Ladekarl, korsanger Marie Hageltorn Christiansen og bassist Torben Guldager. 

Læs også hvilken erstatning Roskilde Festival har fisket op med, efter hovednavn aflyste.