Ældre kvinde bundet til stol og truet med pistol af hjemmerøver

Torsdag eftermiddag er en 72-årig kvinde blevet udsat for et brutalt hjemmerøveri, hvor hun er blevet bagbundet til en stol og truet med en pistol på sin private adresse på Hyrdevej i Fredericia. En ukendt gerningsmand har overfaldet kvinden, fordi han ville have hende til at udlevere penge.

Det skriver Fredericia Dagblad.

Kvinden har fået besked på ikke at kontakte politiet, og hvis hun ikke adlyder ordrerne, vil det gå ud over hendes børnebørn. Det fortæller svigerdatteren til mediet.

LÆGEHELIKOPTER OVER VANDET: PERSON FRYGTES DRUKNET

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Hun har ingen penge liggende, så han fik bare, hvad hun havde i sin pung. Så stak han af, men sagde inden, at hun ikke måtte kontakte politiet. Gjorde hun det, ville det gå ud over hendes børnebørn”, skriver Dagbladet.

Røveren er stukket af fra stedet, hvorefter kvinden ikke turde ringe til politiet, men i stedet tog kontakt til sit barnebarn, som straks kontaktede ordensmagten.

“Vi er naboer til hendes barnebarn og kæreste på Treldevej, så hun kom ind til os og buldrede på ruden. Hun var voldsomt oprevet og fortalte, hvad der var sket. Jeg ringede straks til min mand og derefter til 114, men kom ikke igennem. Så ringede jeg 112, og måtte vente længe, før jeg kom i kontakt”, fortæller Sheila Hovgaard til mediet.

MASSIV KØ PÅ MOTORVEJ EFTER UHELD: FLERE BILER INVOLVERET

Politiet er stadig på adressen, hvor der er blevet spærret af i begge ender af Hyrdevej samt flere stier i villakvarteret.

“Vi har både kriminalteknikere og søger efter spor med hunde, fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi.