Yngre mand truer med at hoppe fra bro

En yngre mand, der har været efterlyst, er blevet fundet stående på kanten af en bro, hvor han truer med at hoppe

En tragisk situation var natten til torsdag ved at ende helt galt, da politi- og redningsmandskab fandt en yngre mand stående på kanten af en bro.

Den pågældende mand var kort tid forinden blevet meldt forsvundet af hans pårørende, og derfor var en eftersøgning hastigt iværksat for at finde frem til ham.

“Vi havde fået en efterlysning på ham kort forinden, så det var os, der fandt ham,” fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov til Randers Amtsavis.

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

Østjyllands Politi modtog sammen med brandvæsenet anmeldelsen om forholdet klokken 00.16 i nat og fandt ikke længe efter den unge mand stående på kanten på Den Blå Bro i Randers, der går over Gudenåen.

Selv om den unge mand overvejede at hoppe ned fra broen, endte betjentene på stedet alligevel med at få ham talt tilbage på sikker grund.

Torsdag lyder meldingerne på, at han skal være i god behold.

Af hensyn til sagens karakter vælger Presse-fotos.dk ikke at gå i nærmere detaljer.

Det er efterhånden flere år siden, at den folkekære kvinde Mopper – kendt fra Familien fra Bryggen og mor til Mikkel og Linse Kessler – afgik ved døden. Nu afslører Mikkel Kessler den ellers hemmeligholdte dødsårsag.

Sådan så udrykningen til broen ud i nat
Illustrationsfoto