Voldsomt forbrydelse i landsby: Nu er mand dømt

Et hjemmerøveri udviklede sig til et voldsomt knivstikkeri en sen aften i en lille landsby. Nu er en ung mand dømt i sagen

Med to knivstik røvede en 27-årig mand bosat i Vejle Kommune en beboer på Amaliegade i Børkop om aftenen den 9. november 2023.

Den 27-årige mand var trængt ind i huset med en kniv og truede beboerne til at udlevere nøgler til en bil, punge og mobiltelefoner.

Den pågældende beboer, som blev ramt af de to knivstik, blev bragt på hospitalet med en ambulance, hvor pågældende blev erklæret uden for livsfare.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejder på adressen i minutterne efter knivstikkeriet

Retten i Kolding har onsdag taget stilling i sagen, hvor den 27-årige mand var tiltalt for at have begået hjemmerøveri og i at have begået grov vold ved knivstik.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kendte retten den 27-årige mand skyldig i samtlige anklager og straffede ham med fem og et halvt års fængsel.

Han blev anholdt dagen efter det voldsomme hjemmerøveri og har siddet varetægtsfængslet lige siden.

Den dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

I en anden alvorlig sag er en 46-årig lærerinde blevet stukket ned bagfra med kniv i nakke og i ryg. Den sag er der nu nye oplysninger i, meddeler politiet. Kvinden blev i første omgang fløjet på hospitalet i livsfare med en lægehelikopter.