05. okt. 2022 - 12:49

Voldsom hændelse i gade: Blev fundet blødende – er nu afgået ved dødenFlere politibiler og ambulancer er lige nu til stede ved en adresse i Vejle i forbindelse med et tip om et knivstikkeri (læs opdatering i bunden af artiklen)

Ambulance, lægebil, hundepatruljer og indsatsleder befinder sig lige nu på Svendsgade i Vejle.

Her er der meldinger om, at der skulle være sket et knivstikkeri.

Presse-fotos.dks fotograf befinder sig også på Svendsvej.

”Flere gader i området er blevet afspærret og hunde fra politiet søger efter spor rundt omkring,” fortæller fotografen.

SE OGSÅ: LÆGE TILTALT FOR SEKSUELLE OVERGREB PÅ PATIENTER

Presse-fotos.dk har forsøgt at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi for at få be- eller afkræftet, om der er foregået et knivstikkeri. Det skal altså understreges, at det endnu ikke er bekræftet fra myndighedernes side.

OPDATERING:

Sydøstjyllands Politi oplyser nu, at man klokken 11.00 fik en anmeldelse om fund af en mand på Svendsgade i Vejle.

Manden blødte voldsomt og blev med en helikopter bragt til hospitalet for behandling.

Her er han afgået ved døden.

‘På grund af omstændighederne og de foreløbige vurderinger af årsagen til den nævnte blødning, er det indledningsvist vurderingen, at manden er blevet tildelt formentligt ét knivstik. Efterforskningen er dog netop indledt med henblik på at afdække de nærmere omstændigheder. Derfor er der bl.a. tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte skal gennemføre undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom efterforskere foretager afhøringer og andre efterforskningsskidt,’ oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden er på nuværende tidspunkt ikke identificeret, hvorfor alder ikke kan oplyses. De pårørende er derfor heller ikke underrettet.

‘Hvis du har været i området på eller omkring Svendsgade i Vejle i formiddag og frem til godt kl. 11.00, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan have oplysninger af betydning for efterforskningen uden selv at være klar over det. Derfor beder vi dig kontakte Sydøstjyllands Politi på 114,’ beder politiet.

Presse-fotos.dks fotograf ved adressen fortæller, at politiet har afspærret fra Mindegade til Boulevarden og om til Johannesgade.

“De har spærret meget af her og der eftersøges stadig med hunde. En teknikerbil er også lige ankommet,” siger fotografen.

En anden af Presse-fotos.dks fotografer er også i Vejle.

“Jeg er lige kørt igennem byen – det er helt vildt så meget politi, der er alle steder her,” fortæller han.

Sydøstjyllands Politi har nu nyt i sagen – læs opdateringen her.ANDRE LÆSER OGSÅ