05. okt. 2022 - 15:40

Mand dræbt på gade: Nu har politiet nytPolitiet har nu anholdt tre mistænkte i forbindelse med fundet af en nu død mand onsdag formiddag i Vejle

En mand blev onsdag omkring klokken 11.00 fundet voldsomt blødende på Svendsgade i Vejle. Politi og redning blev tilkaldt til stedet, og manden blev fløjet på hospitalet med en lægehelikopter, hvor han senere afgik ved døden.

Nu melder politiet ud om anholdelsen af tre mistænkte.

”Der er tale om en 37-årig mand, en 49-årig mand og en 39-årig kvinde, alle fra Vejle. De mistænkte er bekendte til den formode afdøde og de skal nu afhøres til sagen,” oplyser Sydøstjyllands Politi om de anholdte i sagen.

Den afdøde mand – tror politiet – er en 60-årig fra lokalområdet – identifikationen er dog endnu ikke endelig, informeres det.

Det er Sydøstjyllands Politis vurdering, at drabet formentlig er sket i en form for opgør i et unavngivet miljø, hvor de alle færdes.

’Der er således tale om, at den afdøde og de nu anholdte alle kendte hinanden forud for hændelsen i Vejle i dag. Det er dog endnu for tidligt endeligt at lægge sig fast på et entydigt svar på hvem og hvorfor, og derfor fortsætter efterforskningen sideløbende også ad andre spor,’ oplyser Sydøstjyllands Politi.

Den videre efterforskning skal nu fastslå, om de tre anholdte kan fremstilles i grundlovsforhør torsdag.

SE OGSÅ: VOLDSOM HÆNDELSE I GADE: BLEV FUNDET BLØDENDE – ER NU AFGÅET VED DØDEN

Da den afdøde endnu ikke er endeligt identificeret, er de pårørende endnu ikke underrettet.

Af hensyn til den videre efterforskning, kan Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere.

Det var kort før klokken 11.00, at man fandt den formodede 60-årig mand ligge blødende på Svendsgade. Knap to timer senere meldte Sydøstjyllands Politi ud, at man tror, at manden var blevet stukket ned.

‘På grund af omstændighederne og de foreløbige vurderinger af årsagen til den nævnte blødning, er det indledningsvist vurderingen, at manden er blevet tildelt formentligt ét knivstik. Efterforskningen er dog netop indledt med henblik på at afdække de nærmere omstændigheder. Derfor er der bl.a. tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte skal gennemføre undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom efterforskere foretager afhøringer og andre efterforskningsskidt,’ oplyste Sydøstjyllands Politi tidligere i dag.

Politikredsen forventer, at man torsdag sender en mobil politistation ud til området omkring gerningsstedet.