30. nov. 2022 - 12:13

Voldsom anholdelse på Frederiksberg: Mand tog pistol frem over for politietEn anholdelse af en 34-årig mand på Chr. Paulsens Vej på Frederiksberg udviklede sig onsdag formiddag voldsomt, fordi manden tog en pistol frem, da politiet kom.

“Jeg skal ikke kunne sige, om han truede med pistolen. Men pistolen fik vores betjente til at trækkes sig i første omgang for at tilkalde forstærkninger,” siger Dyre Sønnicksen, vagtchef, Københavns Politi, til presse-fotos.dk

Politiet ville anholde manden kl. 10.10 i forbindelse med en voldssag.

I anden omgang mødte politiet talstærkt frem og spærrede området af.

“Vi kalder ham frem nogle gange, men han er ikke samarbejdsvillig,” siger vagtchefen.

Kl. 11.25 lykkedes det imidlertid for politiet at anholde manden, men deres talstærke tilstedeværelse skabte omvendte utryghed på bl.a. Falkonergårdens Gymnasium, der ligger lige i nærheden – på Sønderjyllands Allé.

“Nærpolitiet vil være i området, da det kan have set voldsomt ud,” skriver Københavns Politi på Twitter.

“Vi er ikke længere massivt tilstede i området, fordi manden nu er anholdt. Men vi vil fortsætte vores arbejde i området, fordi vi ransager hans lejlighed,” siger Dyre Sønnicksen.

Vagtchefen siger desuden, at borgerne på Frederiksberg samt elever og lærere og øvrigt personale på Falkonergårdens Gymnasium ikke behøver at føle sig utrygge.ANDRE LÆSER OGSÅ