Vidner og pårørende mindes 15-årigt knivoffer

En 15-årig dreng mistede livet, da han blev stukket i brystet med en kniv. Den unge mand, som netop var stået af bussen, blev mødt af en gruppe unge, der angiveligt havde ventet på ham. Efter en kort ordveksling blev den unge mand stukket i brystet. Torsdag er mange mødt op på gerningsstedet, hvor der er blevet lagt blomster og tændt lys.

Både naboer, pårørende, venner og skolekammerater har lagt vejen forbi Åfløjen i Husum, hvor der er blevet lagt blomster for at mindes den 15-årige dreng.

En af naboerne, som kender det unge knivoffer udtaler til TV 2, at hun og datteren er meget berørt af den tragiske hændelse.

“Min datter er meget påvirket og har det rigtig dårligt. Hun har været meget ked af det, og jeg har brugt mange timer på at snakke med hende, berolige og støtte hende i denne sorgproces”, siger Sara Ibrahim til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En 14-årig dreng er blevet pågrebet af politiet og ordensmagten formoder, at den 14-årige dreng har noget med knivoverfaldet at gøre.

En af de fremmødte på stedet, fortæller til TV2, at hun fandt den unge dreng hårdt såret.

Kvinden, der fandt den 15-årige, forsøgte at give at den unge mand livsreddende førstehjælp indtil redningsmandskabet nåede frem. Men teenageren åndede ud kort efter overfaldet.

Torsdag kan politiet melde ud, at der florerer en video på sociale medier, hvor man kan se, at den unge dreng bliver stukket ned.

Københavns Politi opfordrer alle til at slette videoen, hvis man får den tilsendt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mange af de pårørende og bekendte til den unge mand har trodset regnvejret og lagt store buketter ved gerningsstedet. Der er også blevet tændt lys for den unge mand og afslutningsvist er der blevet holdt tale for at minde den 15-årige.

Sagen om den dræbte 15-årige dreng har haft en stor indflydelse på mange og det kan ses på ansigterne af de fremmødte, som både krammer, græder og trøster hinanden ved det store blomsterhav.

Blot en dag efter det brutale drab er politiet rykket massivt ud til Nørrebro, hvor to personer er blevet ramt af skud. De er begge blevet hastet til Rigshospitalet med politieskorte.