Tre timers forlænget rejsetid: Tre motorvejsuheld lammer trafikken

Flere færdselsuheld giver mandag morgen og formiddag mange kilometer lange motorvejskøer. Et enkelt sted advarer Vejdirektoratet mod op til tre timers forlænget rejse tid

Tre steder på de danske motorveje er der fredag fra omkring klokken 08.20 massiv kø.

Det oplyser Vejdirektoratet på myndighedens trafikkort.

Første sted er på E20 Fynske Motorvej, hvor der er sket et færdselsuheld mellem afkørslerne <52> Odense SV og <51> Odense S i retning mod Sjælland.

Ifølge Vejdirektoratet møder bilister køen kort efter Vissenbjerg, og den forsætter helt frem til Odense.

Da det var værst advarede Vejdirektoratet på mellem en time og tre timers forlænget rejsetid som følge af uheldet, men klokken 08.25 advares der mod 30 minutters forlænget rejsetid.

Også på både Nordjyske Motorvej og Sønderjyske Motorvej er der mandag morgen opstået massiv kø på grund af færdselsuheld i morgentrafikken.

Vejdirektoratet oplyser, at uheldet på Nordjyske Motorvej er sket mellem afkørslerne <43> Sønder Borup og <44> Hadsten i retning fra Randers mod Aarhus.

Her er der opstået en knap ti kilometer lang kø, som bilister klokken 08.25 også må forvente længere rejsetid for at komme igennem.

På Sønderjyske Motorvej er køen omkring otte kilometer efter et færdselsuheld mellem afkørslerne <66> Christiansfeld og <63> Bramdrupdam fra Haderslev mod Skærup.

Her forventes ligesom på Nordjyske Motorvej forlænget rejsetid på mellem 30 og 60 minutter.

En person har mistet livet på en ellers rolig villavej, hvor der er sket en massiv udrykning til. Teknikere arbejder på stedet for at fastslå årsagen.

Illustrationsfoto