Tragisk ulykke: 5-årig pige kørt ned foran sine forældre

En blot femårig pige er blevet kørt ned for øjnene af sine forældre, efter hun løb ud på vejen. Pigen er nu bragt på hospitalet

Det var ved at gå helt galt, da en femårig pige i ren begejstring over at se sine forældre nær havde mistet livet.

Pigen stod på fortovet på Sjællandsgade i Aalborg, da hun pludselig ville krydse vejen for at løbe over til sine forældre, der stod på modsatte side.

Ulykken skete tirsdag aften omkring klokken 19.30, men det er først torsdag formiddag, at politiet har oplysninger om sagen ude i offentligheden.

“Pigen bliver kørt ned af en forbipasserende bil, der ikke når at bremse,” fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi Torben Arendrup til mediet Nordjyske.

Den femårige pige blev efter påkørslen bragt til Aalborg Universitetshospital i en ambulance, hvor det kunne meddeles, at hun ikke var kommet alvorligt til skade.

Nordjyllands Politi oplyser, at man nu vil undersøge, om ulykken skal få konsekvenser for den kvinde, der sad bag rattet i bilen.

Tilfældige forbipasserende har fundet en livsfarligt kvæstet mand, der ligger på gaden og skriger efter hjælp. Politiet er ankommet til stedet, mens manden er blevet bragt på hospitalet, hvor han nu er indlagt i kritisk tilstand.

Illustrationsfoto