Livsfarligt kvæstet mand ligger og skriger på gaden

En 31-årig mand er i livsfare efter at være blevet offer for et knivstikkeri. Det er tilfældige vidner, der hørte manden og alarmerede politiet

Natten til torsdag klokken 02.06 har Københavns Politi modtaget en anmeldelse om en alvorlig hændelse nær Valby Station, oplyser vagtchef ved politikredsen Dyre Sønnicksen.

“En forbipasserende finder en mand, der ligger på gaden og skriger,” siger vagtchefen til B.T..

Manden er 31 år og er nu blevet hastet til Rigshospitalet, hvor han nu er indlagt i kritisk tilstand. Politiet mener at vide ud fra vidneberetninger, at den 31-årige har været offer for et gaderøveri, der er gået galt – og så er han blevet stukket ned af gerningsmanden.

De pårørende er blevet underrettet om sagen.

Gerningsmanden er torsdag morgen stadig på fri fod, men Københavns Politi har udsendt en signalement af ham.

Han beskrives som værende mørk i huden, afrikansk af udseende, dreng på 15 til 17 år, taler kun engelsk, iført en sort kasket og en sort jakke med hættetrøje. Hætten var over kasketten på gerningstidspunktet.

Episoden gjorde, at tog natten igennem ikke har kunnet stoppe på Valby Station. Københavns Politi arbejdede stadig omkring stationen klokken 06.00 torsdag morgen.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Politiet er rykket ud et andet sted i Danmark til en alvorlig hændelse foran en Coop365-butik. Her fra lyder de indledende meldinger på, at en kvinde er i livsfare og er blevet bragt til hospitalet.

Illustrationsfoto