Trækker automatvåben på åben gade: ‘Det er helt vildt det her’

Lørdag eftermiddag går politiet rundt med trukne automatvåben på åben gade i København. Det sker i forbindelse med en aktion omkring en lejlighed

“Det er vildt det her – det er meget crazy. Alle betjente går ind og ud ad opgangen med rifler.”

Sådan lyder det lørdag kort før klokken 16.00 fra Presse-fotos.dks udsendte, der er til stede på Strandboulevarden på Østerbro, København.

Her har Københavns Politi afspærret en opgang og et område foran etageejendommen, hvor betjentene har taget opstilling med automatvåben.

I forbindelse med politiaktionen har Presse-fotos.dk været i kontakt med vagtchefen ved Københavns Politi for at få en uddybbende kommentar.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kampklædte betjente er på stedet

“Vi har fået en anmeldelse om trusler fra en lejlighed, og det er vi nu ved at undersøge nærmere. Jeg kan ikke komme nærmere ind på sagen af efterforskningsmæssige årsager,” siger Jonathan Wald.

Hvad er årsagen til, at I trækker automatvåben ude ved adressen?

“Det handler om det trusselsbillede, der er,” siger vagtchefen.

Er der blevet truet med skydevåben?

“Det har jeg ingen kommentar til lige nu,” siger vagtchefen.

Københavns Politi oplyser, at myndighederne mener at have kontrol over situationen. Der meldes klokken 15.50, at ingen personer på nuværende tidspunkt er kommet til skade.

OPDATERING:

Efterfølgende oplyser Jonathan Wald, at den person, som politiet leder efter, ikke var på adressen, da betjente brød ind i lejligheden.

Derfor er politiet stadig på jagt efter personen, men de er ved at pakke sammen ude på adressen.

På nuværende tidspunkt kan Københavns Politi ikke oplyse, hvem der er involveret i sagen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Politiet har netop trukket automatvåben og tilkaldt hunde for at få en mand ned på maven – midt på vejen. Se video og læs historien her.