Torben har fået stjålet sine får: Et lam stadig med reb om halsen

Der har været tyve på spil. I hvert fald hvis du spørger fåreejer Torben Klausen Pedersen, der ikke er i tvivl om, at han og konen har fået stjålet sine får.

‘Mine forældre kommer kørende forbi tidligt. Der er ikke noget galt. Så kommer mine sønner cyklende i skole klokken halv otte, og der går to får ude i kanten af vejen’

Torben Klausen Pedersen og kone har fået sig noget af en forskrækkelse her til morgen, da de finder ud af, at deres får er forsvundet.

Først forholder de sig undrende, men der er særlig en ting, som Torben lægger mærke til.

Overbevist om tyveri

De to nederste tråde til hegnet er nemlig blevet klippet over, hvilket for ham er et tydeligt bevis på, at nogen har stjålet hesten.

Derfor er de også gået offentligt ud med deres håb om at få fårene tilbage.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Her kan Torben ses med sine får.

‘Vi har fået stjålet 4 får i nat på Rendbækvej,’ skriver Torbens kone blandt andet i en lokal Facebook-gruppe.

‘Lige inden for hegnet ligger der valset korn, som de formentlig har brugt til at få fat i dem,’ udtaler Torben til Presse-fotos.dk.

Han forklarer også, at et af lammene fra gruppen stadig rendte rundt med reb om halsen, og han undrer sig over, at de nok ikke har nået at få trukket lammet med, siger han.

Han gætter på, at de er blevet forstyrret eller er stukket af.

Super træls oplevelse

Sådan beskriver Torben følelsen. Det er ganske enkelt træls.

‘Der går nogle lam, der ikke får det, de skal have. Det er jo ikke planen med, at jeg har dem,’ udtaler han.

Egentlig var det med får bare en hobby, som Torben har ved siden af sin fuldtidsbeskæftigelse, hvilket altså det gør det til en stor hovedpine.

Hændelsen har fundet sted på Rendbækvej i Saltum.

‘Jeg synes det er en super, super træls oplevelse,’ opsummerer han.

Både Torben og sin kone håber meget på at få fårene at se igen, og de vil meget gerne høre fra dig, hvis du har hørt eller noget i forbindelse med det formodede fåretyveri.

‘ER DER NOGLE DER HAR SET NOGET SÅ VIL VI GERNE HØRE FRA JER, HOLD GERNE ØJE DET NÆSTE STYKKE TID,’ afsluttes Facebookopslaget.

Trommeslageren fra bandet i Vild med Dans og Toppen af Poppen har trukket sig. Nu bliver der stillet spørgsmåltegn ved resten af bandet i forhold til sexisme. Læs den historie her.