29. nov. 2022 - 22:49

To biler ramt af sten fra to forskellige motorvejsbroerMandag morgen blev en bilist ramt af en sten, da han kom kørende på Tuborgvej. Tirsdag aften var den gal igen, da Københavns Politi modtog anmeldelsen om, at en bil var blevet ramt af en sten på Amagermotorvejen i retning mod Sjælland.

Det bekræfter Københavns Politi.

“Vi har fået en anmeldelse lidt i 22, som går på, at en bil er blevet ramt en sten. Vi ved, at bilen er blevet ramt, men vi ved ikke, om der er tale om nogen, der havde intentioner om at ramme den”, siger vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi til Presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: PET AFVÆRGEDE TERRORANGREB: 25-ÅRIG SYMPATISEREDE MED IS

På Tuborgvej var der dog tale om et mere alvorligt tilfælde, hvor en bilist så, at nogle drenge stå på broen og en af drengene kastede stenen, som ramte forruden af bilen.

“Vi kunne konstatere, at der var lavet et mærke på størrelse med en enkrone, så vi valgte ikke at lukke motorvejen ned, da det ville være for svært at finde den lille sten og i øvrigt tage dna derfra,” siger vagtchef Henrik Tehlin til BT.

LÆS OGSÅ: TYVE-FAMILIE OVERFALDER VAGT I BILKA

Nu vil politiet efterforske sagen, hvor man også vil indhente videomateriale fra stedet, da politiet ser på hændelsen med stor alvor.ANDRE LÆSER OGSÅ