Tesla kolliderer med brandbil i udrykning

Ifølge politiet er en Tesla kørt sammen med en brandbil, der var under udrykningskørsel. Flere ambulancer er sammen med en lægehelikopter ankommet til uheldsstedet

Fredag middag klokken 11.48 har politiet modtaget en anmeldelse om et umiddelbart alvorligt færdselsuheld på en landevejsstrækning.

Det oplyser vagtchef Morten Jessen til Presse-fotos.dk.

“Sammenstødet er sket mellem en Tesla og et brandkøretøj under udrykning. Vi er endnu for tidligt i forløbet til, at jeg kan fortælle, hvorfor uheldet er sket,” siger vagtchefen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En større udrykning er ankommet til uheldet

Mindst to ambulancer er sammen med en akutlægebil og en lægehelikopter kort efter uheldet ankommet til landevejen Gammel Århusvej lige uden for Horsens.

Men ifølge vagtchef Morten Jessen er der ikke brug for dem.

“Der er faktisk ikke sket personskade under uheldet, så der er ikke brug for, at nogen køres på hospitalet,” lyder det fra vagtchefen.

Gammel Århusvej har i en periode efter sammenstødet været afspærret, men der er åbnet op for trafik igen.

I en alvorlig sag er den 38-årige Nick Bertramsen netop blevet dømt ved landsretten for at have torpederet fire andre køretøjer i et kryds på den københavnske vestegn, mens han var påvirket af lattergas og narko. Hændelsen endte med et tragisk udfald for en 34-årige mand.