Nora Mørk er gravid

Illustrationsfoto: Dengang Team Esbjerg blev fejret på Torvet.

Team Esbjerg har netop offentliggjort de glædelige nyheder. Dermed er håndboldstjernen ude resten af sæsonen.

Den norske Team Esbjerg-stjerne Nora Mørk er gravid og venter sit første barn. Det oplyser Team Esbjerg på sin hjemmeside.

Nora Mørk har dermed spillet sin sidste kamp for sæsonen, da hun har termin i maj 2025. Hvis alt går som planlagt, forventes den norske stjerne dog at være klar igen til sæsonen 2025/2026.

‘Jeg glæder mig til at blive mor og ser frem til en helt ny og spændende tilværelse. Nu kommer jeg til at sidde udenfor i en periode, men jeg vil fortsat være med omkring holdet og støtte og bidrage med det, jeg kan, udenfor banen. Det bliver spændende at følge holdet i denne sæson, og jeg forventer at blive klar til at spille for holdet igen til næste sæson,’ udtaler Nora Mørk i forbindelse med graviditeten.

Nora Mørk danner privat par med svenske Jerry Tollbring. Han er ligeledes håndspiller, og til daglig spiller han i Füchse Berlin.

Vigtig spiller for Team Esbjerg

Den norske Team Esbjerg-stjerne kom til klubben i sommeren 2022. Sidste år forlængede hun sin aftale med klubben, som nu løber frem til sommeren 2026.

Til trods for de lykkelige omstændigheder, skal Team Esbjerg nu finde en erstatning for Nora Mørk resten af sæsonen. Og det bliver ingen let opgave, for den norske håndboldspiller er en væsentlig brik i klubbens spil.

‘Nora Mørk er en meget vigtig spiller i Team Esbjerg med et overblik og spilforståelse i verdensklasse. Dertil har Nora en uvurderlig erfaring med mange store titler på sit CV, og derfor er Nora en uvurderlig brik i angrebsspillet. Her er jeg tryg ved, at Nora fortsat vil tilføre værdi til holdet selv om det meste vil foregå udenfor banen. Her er jeg tryg ved, at Nora fortsat vil tilføre værdi til holdet, selvom det meste vil foregå udenfor banen, udtaler cheftræner Tomas Axnér og lykønsker parret med graviditeten,’ siger cheftræner Tomas Axnér afslutningsvis.

Den danske triatlet vandt natten til søndag en VM-medalje. Det er første gang, at en dansker opnår dette resultat.