16. nov. 2023 - 18:00

Se ‘Tættere på virkeligheden’ afsnit 2: Rockerklubhus rammes af eksplosionSe 'Tættere på virkeligheden' - Afsnit 2, hvor pressefotograferne rykker ud til en eksplosion i et Hells-angels klubhus

Tættere på virkeligheden er en serie produceret om Presse-fotos.dk for PresseTV. Serien tager dig med bag kameraet, når vores pressefotografer dækker historier og begivenheder i hele Danmark. Har du ikke set første afsnit kan du se det HER!

Læs herunder nærmere om det andet afsnits indhold.

Facaden er raseret, og vinduerne er knuste.

Tidligt lørdag morgen eksploderer en bombe foran Hells Angels-klubhus på Svanevej i København. Sprængningen sender chokbølger gennem nabolaget, og kort efter lander utallige udrykningskøretøjer.

Annonce

Presse-fotos.dk er første medie på stedet og konstaterer et stort sikkerhedsopbud med brede afspærringer. Alligevel lykkedes det at tage unikke billeder, der blot få minutter senere er ude i landets medier.

”Bedst som jeg troede, jeg kunne sove længe, blev jeg vækket af vores morgenfriske fotograf Andreas. Tip-telefonen havde glødet den sidste halve time på grund af en bombesprængning i København. Da jeg kom ud til stedet, var der helt afspærret, men et venligt par lukkede mig ind i deres hus. Parret havde en altan ud til rockerborgens facade, hvilket gav os nogle helt unikke billeder af skaderne, før alle andre,” siger fotograf Mathias Øgendal.

SE OGSÅ: HELLS ANGELS KLUBHUS RAMT AF EKSPLOSION

Senere under en aftenbriefing på kontoerne i Vallensbæk modtager vores fotografer pludselig et tip fra en god, lokal kilde om, at et masseslagsmål er under optræk i forbindelse med et kampsportsstævne i Albertslund.

Annonce

Tippet resulterer i, at vores fotograf er på stedet før politiet.

“Vores kilde fortæller, at der var fuld gas inde på tribunerne. Vi kommer lige før den første patrulje, og så tager det fart, og det vælter ind med politi fra højre og venstre side,” siger vores fotograf Andreas Rasmussen.

SE OGSÅ: KÆMPE MASSESLAGSMÅL PÅ VESTEGNEN

Se med bag kameraet, når Presse-fotos.dk i ‘Tættere på virkeligheden’-afsnit to giver et unikt indblik i, hvordan vores pressefotografer arbejder under en bombesprængning ved et rockerklubhus, ved et motorvejsuheld og to masseslagsmål på Amager og i Albertslund.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER