10. sep. 2023 - 11:41

Kæmpe masseslagsmål på VestegnenPolitiet rykkede lørdag aften ud til et anmeldt masseslagsmål i Albertslund. Det skete ifølge politiet mellem en Brøndby-hooligangruppering og en anden større gruppering

Et stort antal af betjente fra Københavns Vestegns Politi var lørdag omkring klokken 18.30 til stede omkring Albertslund Centret og Musikteatret, hvor to større grupperinger var kommet op at slås.

Annonce

Det bekræfter vagtchef ved politikredsen Jens Møller over for Presse-fotos.dk.

“Vi rykker massivt ud til stedet, hvor vi får adskilt grupperne og eskorteret dem hver til sit. Mig bekendt var slåskampene afsluttet, da vi ankommer, men der var stadig en meget dårlig stemning. Balladen skete mellem Brøndby-hooligans og personer med tilknytning til bandemiljøet,” siger vagtchefen.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger er de personer, som Vestegnens Politi omtaler som personer med tilknytning til bandemiljøet, en del af hooligan-miljøet tilknyttet FCK.

“Der var omkring 200 maskerede Brøndby-hooligan fans med en vanvittig stemning, da politiet ankom til stedet, hvor der var anmeldt et større slagsmål. Der var nemlig ikke slagsmål, men det kunne have udviklet sig hvis ikke politiet ankom,” oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

Hos Københavns Vestegns Politi kender man på nuværende tidspunkt ikke motivet til episoden.

Annonce

“Men der har bare generelt været en dårlig stemning derude. Jeg har dog ingen forventning om, at det er noget, der udvikler sig – alt tyder på, at det er en isoleret hændelse,” siger Jens Møller.

SE OGSÅ: 33-ÅRIG KVÆLER KÆRESTE I SKOV

Vagtchefen oplyser, at ingen personer er blevet anholdt.

Det er ikke sket, fordi slåskampene var ophørt, da politiet nåede stedet.

Annonce

Ingen personer er samtidig kommet til skade.

Den ene af grupperingerne var samlet på stedet for at se et kampsportsarrangement i Musikteatret.

Presse-fotos.dk følger sagen …ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER