Sverige: Mand får fængsel på livstid – Voldtog kvinde og smed hende ned i dybt hul

Det svenske politi har brugt dette billede ved efterlysning af gerningsmanden.

En mand er blevet dømt til fængsel på livstid i Sverige. Manden har voldtaget og slået en ung kvinde, hvorefter han har smidt hende ned i en mineskakt, der er 24 meter dyb.

Det skriver både Expressen og Aftonbladet.

Kvinden blev fundet efter 31 timer i mineskakten, hvor tilfældige forbipasserende opdagede hende.

Den 41-årige Taher Amini er dømt for voldtægten og kvinden har fortalt, at den dømte mand ville giftes med hende, så han kunne få svensk statsborgerskab.

Manden havde forinden lovet kvinden, at han ville hjælpe hende med hendes Wifi, men det var nødvendigt at køre ud og købe nogle ting, så han kunne sætte internetforbindelsen op. Da kvinden satte sig ind i Taher Aminis bil valgte han at køre ud til skoven i byen Norberg.

LIGE NU LÆSER ANDRE: TO MÆND I KNIVKAMP: EN STUKKET I LÅRET – DEN ANDEN HAR SKADER I ANSIGTET

Her fortalte han kvinden, at han ville giftes med hende og det afslog kvinden. Men den afvisning blev modtaget med raseri, hvor Taher Amini nu begyndte at beskylde den unge kvinde for at være ham utro, selvom de aldrig har været i et forhold.

Da kvinden forsøgte at flygte ud af bilen, fangede manden hende og slæbte hende tilbage til bilen, hvor han begyndte at slå hende og derefter voldtog hende, har kvinden forklaret i retten.

Herefter slæbte manden hende flere meter fra bilen og hen til det dybe hul, hvor han skubbede hende i. Kvinden faldt 24 meter. Anklagemyndigheden har fortalt i retten, at Taher Amini har kastet flere sten ned i hullet, hvor den unge kvinde nu lå. Det gjorde han for at ramme kvinden.

Efter gerningsmanden havde forladt stedet, kom nogle personer tilfældigt forbi og hørte kvindens råb om hjælp. Hun blev løftet op fra hullet ved hjælp af en helikopter og bragt til hospitalet.

Taher Amini har nægtet sig skyldig, men retten har givet ham fængsel på livstid, hvorefter han er blevet dømt til at rejse ud af Sverige og aldrig vende tilbage igen.