Missiler og bomber: Kom med til kæmpe forsvarsmesse denne weekend

Her ligger den danske fregat Peter Willmoes ved siden af ubåden U31 i Fredericia Havn

I anledningen af forsvarsmessen Action24 inviterer Forsvaret ombord på nogle af Danmarks største krigsskibe, mens du også kan komme ombord på en tysk ubåd eller opleve kampvogne, jagerfly og andre militærkøretøjer helt tæt på

‘Der er missiler, bomber, hunde, grej, gear og gadgets. Der er demonstrationer af robothunde, droner, kampvogne, faldteknik, røg, brag og andet godt.’

Sådan lyder det det fra Forsvaret, der fredag, lørdag og søndag inviterer til stor forsvarsmesse, hvor du blandt andet også kan komme forbi den store, danske fregat Peter Willemoes, der holder åbent skib, mens du også kan være blandt de heldige, der får adgang til den tyske ubåd U31.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Du kan komme ombord på den tyske ubåd U31, hvis du er heldig

Den store forsvarsmesse bliver kaldt Action24 og bliver afholdt i Fredericia.

Det er både Hæren, Flyvevåbnet og Søværnet, der alle tre bidrager til messen, hvor du kan møde Forsvaret i over 100 stande og i skibe på havnen.

‘Du kan møde soldater, ambulancereddere, politibetjente, specialstyrker, piloter, specialister og mange andre myndigheder og enheder, der hver dag arbejder tæt sammen om at passe på Danmark,’ oplyser Forsvaret.

Messen bliver afholdt i anledningen af NATOs 75 års fødselsdag. Ifølge Forsvaret er det den største og første totalforsvarsmesse i 25 år på dansk grund.

‘Action 24 bliver en markant og spektakulær folkefest, der kan tiltrække familier fra hele Danmark. Skynd dig at reserver din billet i dag,’ oplyser messen.

Du kan se programmet fra alle tre dage og købe billetter ved at trykke HER.

I sidste weekend havde du også mulighed for at komme ombord på nogle af de største, danske krigsskibe, da de lagde til ved Ofelia Plads i København.