Rundetårnet: Koncert i historisk Bibliotekssal

Rundetårnet set oppe fra.
Her ses Rundetårnet.

Rundetårnet danner ramme for en storslået begivenhed, når pop-duo giver koncert i tårnets historiske Bibliotekssal.

Rundetårnets historiske rammer er inden længe centrum for en ganske enestående oplevelse, når en anmelderrost pop-duo gæster Bibliotekssalen.

Det historiske tårn blev bygget under Kong Christian 4.s regeringstid og har siden 1642 været et levende vartegn for Danmarks hovedstad.

Nu lægger pop-duoen altså vejen forbi Rundetårnet og vil pryde den fornemme scene med poetisk popmusik. Koncerten bliver afholdt i forbindelse med ‘Golden Days Festival’, som i år har temaet På arbejde.

Dette års ‘Golden Days Festival’ vil sætte fokus på arbejdslivet og forsøge at finde en balance mellem fortid, deltid, overtid og fritid

I løbet af koncerten vil du komme helt tæt på duoens kreative proces, men også deres arbejde med musikken i en eksklusiv samtale, hvor også skuespiller, meningsdanner og debattør, Amelia Hoy, vil tage plads.

Bøger og hylder vil blive afløst af talks, udstillinger, koncerter og kulturevents i Bibliotekssalens historiske rum I Rundetårnet.

Der er tale om pop-duoen First Hate, der blev dannet i 2013 af vennerne Anton Falck og Joakim Wei Bernild.

De har i løbet af årene gjort sig bemærket på den danske musikscene ved at gå imod tendenserne og kombinere ‘pop kicks, klubpoesi og forgængelige romancer i skarpsindige kreationer fyldt med hedonisme og hjertesorg.’

Du kan læse mere om arrangementet her.

First Hate indtager scenen den 20. september kl. 20 i Bibliotekssalen i Rundetårnet. Dørene åbner dog allerede klokken 19.30.

‘Golden Days Festival’ På arbejde begynder officielt den 6. september og løber frem til 22. september.

Snart begynder Bibliotekshaven Live, og musikere, digtere, skuespillere og talere indtager sensommerscenen i Københavns smukkeste have.