Roskilde Festival med chokmelding

Roskilde Festival 2024 kommer nu med en stor udmelding.

Hvis du havde siddet og ventet med at købe billet til det kæmpe store musikarrangement, så kan det godt være, at der opstår en lidt grim smag bagerst i munden nu. Der er udsolgt.

Det skriver festivalen mandag på det sociale medie X.

Den 31. maj kunne Roskilde Festival oplyse, at alle partoutbilletter var udsolgt. Mandag er også alle endagsbilletter solgt.

Man kan fortsat ansøge om at blive frivillig, skriver de i opslaget.

Roskilde Festival finder sted fra lørdag til lørdag i uge 27 – den 29. juni til 6. juli.

Hvis man har købt en partoutbillet, har man adgang til festivalen hele ugen. Har man købt en endagsbillet, har man adgang enten onsdag, torsdag, fredag eller lørdag.

I år er internationale navne som 21 Savage, Doja Cat, Foo Fighters og Sza på programmet. Blandt de danske musikere er blandt andre Ida Laurberg, Medina og Gilli.

Den første Roskilde Festival blev afholdt i 1971. På grund af aflysninger i 2020 og 2021 er dette års festival nummer 52 i rækken. Aflysningerne skete som følge af restriktionerne i forbindelse med coronapandemien.

Der er altså rig mulighed for at slå sig løs til de mange store navne til festivalen.

Nåede du ikke at købe billet, så er der ikke andet for end at folde hænderne og håbe på det bedste. Måske kan det lade sig gøre at købe en billet senere – tættere på festivaldagene.

På Orange Scene vil du blandt andet kunne opleve Foo Fighters, som før har gæstet den ikoniske scene på festivalen.

Gilli er sat til at varme op under den danske rapscene. Ham vil du kunne opleve give den gas i løbet af netop Roskilde Festival.

Denne mandag er der faldet dom i den alvorlige sag om drabet på den gravide Louise Borglit. Det er sket under en retssag ved Retten i Glostrup. Drabet skete tilbage i 2016 og har siden ligget som en chokerende, uopklaret drabssag. Lige indtil nu.

Presse-fotos.dk hænger sammen med ONP. Her dækkes nyheder helt tæt på.