“Ring til os med det samme” – jagt sat ind på denne mand

En mand jagtes nu af politiet for at have begået grove forbrydelser mod ældre danskere. I forbindelse med en efterlysning deles flere billeder af den pågældende mand

”Ring til os med det samme, hvis du genkender personen – eller i øvrigt har relevante oplysninger i sagen.”

Sådan lyder opfordringen fredag morgen fra politikommissær fra Carsten Corfitzen.

Meddelelsen til borgerne kommer i forbindelse med en efterlysning af en mand, der den 24. september har begået forbrydelser mod to ældre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her kan du se billeder af gerningsmanden

”Gerningsmanden, der ringede, udgav sig for at være fra banken og oplyste, at deres konti netop var ved at blive udsat for tyveri. I forlængelse af samtalen ankom så en person til deres adresse under påskud af at skulle afværge de igangværende tyverier.  Og i den forbindelse blev de bedt om at udlevere deres kreditkort og de tilhørende pinkoder,” siger Carsten Corfitzen, der tilføjer, at i et af bedragerierne blev ofrene ligeledes anmodet om at udlevere kontanter og smykker:

”Efterfølgende kunne vi konstatere, at der skete hævninger i en kontantautomat beliggende i Løgstør.”

Begge ofre i sagen har bopæl omkring Løgstør lige vest for Aalborg.

Gerningsmanden beskrives som mand, cirka 20-30 år, spinkel af bygning, iført lyse sneakers, brune/bordeaux habitbukser, sort hættetrøje med rød skrift ”Angel” hen over brystkassen samt rød skrift på ryggen samt mørke solbriller. 

Nederst kan du se billeder af ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

En pige fra 7. klasse er blevet alvorligt forbrændt efter et fejlslagent fysikforsøg i skoletiden. Pigen er blevet hastet til hospitalet for behandling.