Redningsmandskabet haster til bygningsbrand

Onsdag aften er redningsmandskabet kaldt ud til meldingen om kraftig brand i en bygning. Politiet, beredskabet, lægebil og ambulancereddere er ankommet til adressen.

Omkring klokken 20 onsdag aften har beredskabet modtaget et alarmopkald om røglugt i bygningen. Derfor er et større hold ankommet til stedet.

Der er udbrudt brand i kælderen og det giver en del røg på stedet. Brandvæsnet har været på stedet i over en time og der er netop blevet slukket på stedet.

Det skriver Hovedstadens Beredskab på X.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi har sendt en talstærk udrykning og har konstateret brand i kælderen som vi er ved at slukke”, lyder det blandt andet i opslaget.

Der er ikke tale om personskade i forbindelse med branden på Kongedybet på Amager, og beredskabet arbejder fortsat på stedet.

Arbejdet er ved at være afsluttet, men før man kan afslutte opgaven skal der udføres eftersyn, hvor det skal sikres, at der ikke er fare for røgudvikling til lejlighederne i bygningen.

Brandvæsnet er i gang med at lufte ud, hvorefter oprydningsarbejdet kan begynde.

Samme aften er politiet rykket ud til en strand, hvor man er i gang med at undersøge et mistænkeligt forhold. Politiet kan endnu ikke udelukke, at der er tale om personskade i forbindelse med aktionen.