Red Bull Copenwaken: Spektakulært event midt i København

Snart finder Red Bull Copenwaken sted.
Illustrationsfoto.

Red Bull Copenwaken vender tilbage efter syv år, og arrangørene lover det vildeste event til dato. Kom og mærk den ekstraodinære stemning, når wakeboard-riderne indtager den storslåede scene.

I år vender Red Bull Copenwaken tilbage, og der er linet op til et brag af et show. Det er første gang i syv år, at wakeboard-riderne gæster København.

Sidste gang den danske og internationale wakeboard-elite lagde vejen forbi Danmark var i 2017, og der fandt det spektakulære event sted Ved Stranden og Frederiksholms Kanal i Indre By i København.

Men nu går turen altså til Gammel Strand, hvor wakeboard-riderne får lov til at plaske løs på bassinet mellem Højbro og Stormbroen, som ligeledes er i Indre By.

Eventet vil også lægge vejen forbi destinationer som Christiansborg og Thorvaldsens Museum – foruden Gammel Strand.

Modsat eventet i 2017 bliver det et anderledes større område wakeboard-riderne får lov til at boltre sig på. Arrangørene har udvidet området for at gøre det muligt at udføre endnu vildere akrobatiske tricks.

Bassinet på Gammel Strand er nemlig omdannet til den vildeste kabelbane med en 150 meter lang bane med rails og kickers. Wakeboard-riderne vil på den måde være i stand til at blive trukket helt op imod 30 kilometer i timen og udføre deres imponerende tricks.

Kendte ansigter til Red Bull Copenwaken

Det er tv-vært og skuespiller, Joakim Ingversen, der er vært til årets Red Bull Copenwaken. Han har tidligere baggrund inden for windsurfing, så han er bestemt ikke ukendt på vandet. Faktisk kan han prale med at være tidligere danmarksmester i windsurfing

Som om det ikke er nok, vil Danmarks pt. største streamer Rasmus Søndergaard kommentere showet live, mens han får fornemt besøg undervejs.

Rasmus Søndergaard er et kendt ansigt i den yngre målgruppe med over 365.000 følgere på tværs af sociale medier.

Han har særligt gjort sig bemærket ved at være vært for den verdensberømte streamer, ‘Speed’, med mere end 20 millioner følger under sit besøg i København.

Det er Robin Leonard, der deltager i eventet for Danmark, og for første gang vil der også være et felt af kvindelige deltagere.

Red Bull Copenwaken 2024 finder sted den 3. august mellem klokken 13-17 i bassinet på Gammel Strand, mens en DJ står for musikken fra klokken 11.30.

Du kan læse mere om eventet her.

Vort ganske danske land råder over mange eventyrlige forlystelsesparker. Presse-fotos.dk har samlet 10 steder, der med garanti vil give dig og familien en mindeværdig tid.