Privathospital indgår samarbejde med ambulancetjeneste

Privathospital samarbejder med ambulancetjeneste for at fremme sikker transport og behandling.

Privathospitalet Budolfi i Aalborg har mandag eftermiddag indgået et samarbejde med ambulancetjenesten Medical Transfer Group. Formålet er at tilbyde patienter sikker og pålidelig transport til og fra hospitalet, således at patienter får den bedst mulige pleje både før og efter behandlingen.

Det har spredt stor begejstring hos Budolfi, der er glade for at yde god service til patienterne:

‘Vi er begejstrede for at kunne tilbyde denne ekstra tryghed til vores patienter og sikre, at de føler sig godt taget hånd om gennem hele deres behandlingsforløb,’ skriver privathospitalet Budolfi på et facebookopslag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Budolfi privathospital ser også et potentiale i et fremtidigt samarbejde, da de er overbevist om, at Budolfi deler værdier med ambulancetjenesten:

‘Deres værdier matcher vores eget fokus på at sætte patienten før systemet og prioritere høj faglighed. Bæredygtighed er også et fælles fokus. Vi har allerede sat flere tiltag i værk for at nedbringe vores CO2 aftryk, og vi arbejder aktivt med bæredygtighed og ESG (Environmental, Social, and Governance) i vores drift,’ skriver Budolfi yderligere på deres facebookopslag.