28. jan. 2023 - 18:39

Presse-fotos.dk udvider – og vi bliver endnu bedre!Mathias Øgendal (tv) og Per Øxenholt bliver partnere

Fra februar måned udvider Presse-fotos.dk igen, når Per Øxenholt fra Øxenholt Foto og TV bliver partner i virksomheden.

Det betyder samtidig, at Presse-fotos.dk styrker sin position i Jylland.

”Det er en aftale, som jeg er rigtig glad for,” udtaler Mathias Øgendal, som er stifter af Presse-fotos.dk

”Per Øxenholt har mange års erfaring som fotograf, og han har et stort netværk af fotografer i Jylland, som også er meget velkomne hos os,” siger Mathias Øgendal.

Helt konkret sker der det, at Presse-fotos.dk åbner et kontor i Aarhus.

Derfra vil Per Øxenholt være med til at varetage firmaets interesser i Jylland.

Samtidig bliver kontoret et samlingspunkt for de mange jyske fotografer i presse-fotos.dk, der kan udveksle erfaringer og planlægge fælles opgaver.

”Øxenholt Foto og TV har i mange år været vores største konkurrent i Jylland. Vi har mange gange været ude til brande og ulykker, hvor vi har taget billeder af de samme begivenheder. Derfor glæder det mig, at vi nu har fundet ud af at samarbejde. Jeg er sikker på, at Per vil kunne bidrage rigtig positivt i vores dækning af de mange begivenheder, der finder sted i det jyske. Det bliver også til gavn for alle de følgere og kunder, som presse-fotos.dk har,” siger Mathias Øgendal.

Per Øxenholt glæder sig også rigtig meget til samarbejdet.

”Jeg var egentlig ved at stoppe som fotograf. Men det viste sig, at det var ikke så nem en beslutning efter mere end 20 år på landevejene. Jeg kunne mærke, at jeg stadig rigtig gerne vil tage billeder, når der sker noget dramatisk,” siger Per Øxenholt, som i fremtiden altså bliver partner i Presse-fotos.dk

”Jeg talte med Mathias, og vi blev enige om, at vi to var de bedste på 112-stoffet i Danmark. Og derfor synes jeg også, at det er oplagt, at vi samarbejder. Jeg skal sammen med resten af det enorme team i det jyske være med til at sikre, at vi får de bedste billeder i Jylland. I det hele taget er min forventning, at vi tilsammen bliver de største og de bedste til at dække kriminalstoffet i Danmark,” siger Per Øxenholt.

Kontoret i Aarhus får adresse på Rytoften i Aarhus V.

Der er indvielse i midten af februar 2023.

For eventuelle spørgsmål: Kontakt Mathias Øgendal, [email protected]ANDRE LÆSER OGSÅ